v.a. 16 jan.: opfriscursus Frans

dinsdag 16 januari - dinsdag 27 maart | 19.00 uur - 20.30 uur
de Bibliotheek, Ganzenmarkt 11 in Oldenzaal
v.a. 16 jan.: opfriscursus Frans

We starten met een ‘opfriscursus Frans’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Frans beter wil leren beheersen.

De bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur op 16, 23, 30 januari, 6, 20 en 27 februari, 6, 13, 20 en 27 maart 2018.
Docent is Jimy Wiggers, leerkracht Frans aan het Twents Carmel College Lyceumstraat in Oldenzaal.

inhoud
De bestemming van de grootste groep Nederlanders die naar het buitenland op vakantie gaat, is nog steeds ‘la douce France’. En, wie kent die situaties niet: je mist net dat stukje vaardigheid om je goed in het Frans uit te kunnen drukken.
De lessen zijn dan ook vooral gericht op het ontwikkelen van spreekvaardigheid in gangbare praktijksituaties, zoals in uw vakantie of in gesprek op een mooi Frans marktje of met bewoners. De grammatica wordt op een eenvoudige manier behandeld.

De kosten bedragen € 122,50 voor niet-leden en € 110,00 voor leden van de Bibliotheek. Dit is inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.

aanmelden
In de Bibliotheek is een cursusfolder verkrijgbaar of download deze hier. Door het bijbehorende formulier in te vullen en af te geven bij de Klantenservicebalie, meldt u zich aan. Deze folder is ook te downloaden via www.bibliotheekoldenzaal.nl
Er is een maximum aantal van 15 deelnemers, dus wacht niet te lang.