23 jan.: Basiscursus Android tablet

dinsdag 23 januari - woensdag 24 januari | 10.00 uur - 12.00 uur
de Bibliotheek, Ganzenmarkt 11 in Oldenzaal
23 jan.: Basiscursus Android tablet

Deze Basiscursus Samsung Galaxy Tab is ook geschikt voor andere merken tablets voorzien van Android.
Beginners op internet- en emailgebied maken stap voor stap in vijf lessen kennis met de belangrijkste functies en opties.

Aan de orde komen: basishandelingen en de belangrijkste onderdelen; gebruik van het schermtoetsenbord;  het gebruik van een aantal apps; verbinding maken met internet via wifi; de basis van e-mailen; surfen op internet en opzoeken van enkele interessante sites.  Ook aan veilig internetten/e-mailen en privacy wordt aandacht gegeven.
De cursisten moeten zelf een tablet meebrengen (bij voorkeur een Samsung Galaxy Tab, maar een ander merk mag ook, als het maar voorzien is van het Android-besturingssysteem).
De cursusprijs is € 60,00. Bibliotheekleden betalen € 54,00.

download hier de informatiefolder

download hier het aanmeldformulier