6 jan.- 23 feb: expositie Valérie Smidt

zaterdag 6 januari - vrijdag 23 februari
de Bibliotheek, Ganzenmarkt 11 in Oldenzaal
6 jan.- 23 feb: expositie Valérie Smidt

De dertienjarige Valerie Smidt uit Oldenzaal exposeert deze maand, haar hyperrealistische tekeningen in de Bibliotheek
Twee jaar geleden begon ze met deze stijl van  tekenen. Gummibeertjes, ogen, colaflesjes en een Twix worden moeiteloos hyperrealistisch met potlood op papier gezet.

Haar tekentalent wordt inmiddels steeds bekender. Na een expositie bij Maison Culinaire te Oldenzaal, kregen haar tekeningen een permanente plek in de nieuwe kunstgalerie, de Kunstbrug op de Woonboulevard Oldenzaal, waar ze momenteel de jongste exposant is.
Ze krijgt steeds meer opdrachten om personen of dieren na te tekenen. Iets wat ze superleuk vindt om te doen. Mensen blij maken met een tekening is wat ze het liefst doet.

In de Bibliotheek zullen vele oude maar ook nieuwe werken van haar hand te bezichtigen zijn.
De expositie bij de bieb duurt van 6 januari t/m 23 februari en is gratis te zien tijdens de openingsuren.