Mijn Bibliotheek

Laden...

24 jan. - 3 febr.: Nationale Voorleesdagen

Op 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen groots met Het Nationale Voorleesontbijt. Burgemeester Schouten zal - in zijn laatste ambtsjaar - in de Bibliotheek aanschuiven en het verhaal  'Ssst, de tijger slaapt' voorlezen.

Dit is het Prentenboek van het Jaar 2018 (geschreven door Britta Teckenstrup), wat dit jaar centraal staat.
Hoofdgasten zijn de kinderen van Kinderdagverblijf Columbus Junior. Zij gaan  genieten van dit prachtige verhaal én een heus ontbijt.

poppentheater

Zondag 28 januari speelt Poppentheater Belletje Sterk  een bewerking van het ‘Prentenboek van het Jaar’ Ssst! De tijger slaapt.
De voorstelling begint om 11.00 uur en is voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar.
De deur is open vanaf 10.45 uur en de voorstelling duurt tot ongeveer 11.45 uur.
Kaartjes kosten € 4,00 voor zowel kinderen als volwassenen en zijn te koop bij de Klantenservice.
Reserveren kan via  of telefonisch op 0541 512516.