31 jan.: voorstelling 'De boerderij heeft er een geitje bij'

Op deze zondagochtend speelt Poppentheater Peterselie, een vrije bewerking van het ‘Prentenboek van het Jaar’ . We hebben er een geitje bij. Dit prentenboek verhaalt over Mik, die zich naar de kinderboerderij haast omdat er een geitje geboren is…

Maar eerst komt hij allerlei andere dieren tegen die ook het nieuwgeboren geitje willen bewonderen.

De voorstelling begint om 11.00 uur en is voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar en hun begeleiders. De deur is open vanaf 10.45 uur en de voorstelling duurt tot ongeveer 11.45 uur.
Kaartjes kosten € 4,00 en zijn te koop bij de Klantenservice.

Reserveren kan via deze site en ook telefonisch op 0541 512516.

gratis lid worden, attentie én kortingsactie
Tijdens de Nationale Voorleesdagen, vanaf 27 januari, ontvangt elk nieuw peuterlid een leuk vingerpoppetje. Deze actie geldt zo lang de voorraad strekt. Het lidmaatschap voor kinderen is gratis!

Bovendien start de Bibliotheek vanaf deze Voorleesdagen een speciale actie voor ouders van kinderen tot 11 jaar. Op het moment dat ze hun kind inschrijven, wordt hen een gratis proefabonnement voor 3 maanden aangeboden.

Als vader of moeder meteen een abonnement kopen, betalen maar € 25,00 voor een lidmaatschap van 15 maanden (normaal: € 49,00 voor 1 jaar)
Immers, ouders hebben een voorbeeldrol als het gaat om lezen en lezen bevordert de taalontwikkeling.
Op woensdagmiddag 27 en 3 februari staat ook het wekelijkse ‘voorleesuurtje op de woensdagmiddag’ in het teken van de Voorleesdagen.
Het voorleesuurtje is van 14.45 tot 15.45 uur.
De Voorleesdagen worden traditioneel geopend met het Voorleesontbijt, waarvoor dit jaar een peutergroep van Kinderdagverblijf Kiekeboe is uitgenodigd.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring