Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 5 van 31

Gepubliceerd op: woensdag 11 juli 2018

In het aankomende seizoen krijg je 50% korting op 4 voorstellingen bij Stadstheater De Bond.

Gepubliceerd op: vrijdag 22 juni 2018

Tijdens de Oldenzaalse Midzomernacht op 21 juni trad stadsdichter Dennis Kamst af en werd zijn opvolger, Patrick Olde Nordkamp, door wethouder Alida Renkema voor twee jaar benoemd.  De nieuwe stadsdichter is geboren Oldenzaler , 53 jaar en hij wil vooral dichten over de echte Oldenzaler, niet perse over de prominenten en over hoe Oldenzaal in de straat wordt beleefd.

Gepubliceerd op: maandag 04 juni 2018

Na 43 jaar werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste 38 jaar als directeur van de Bibliotheek Oldenzaal  heb ik besloten om per 1 juli a.s. te stoppen met mijn werkzaamheden.

Gepubliceerd op: vrijdag 01 juni 2018

Aan de Midzomernacht. (21 juni - zie onze  'Agenda') doen dit jaar doen ook leerlingen van het Twents Carmelcollege mee. Op school zijn zij de afgelopen maanden bezig geweest met een poëzie- en rapproject.
Degenen die als besten zijn uitgekozen, komen hun rap of gedicht voordragen op het podium van de Midzomernacht. Dit project is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Prins Bernhard Cultuurfonds en de Geldermanstichting.