Resultaten 1 - 5 van 32

Gepubliceerd op: dinsdag 09 oktober 2018

De hele maand november staat in de Bibliotheek Oldenzaal in het teken van Nederland Leest, met dit jaar als thema: Voeding, want je bent wat je leest.
Vanaf 1 november kunt u in de Bibliotheek het geschenkboek ‘Je bent wat je leest’ ophalen. Op=op.

Gepubliceerd op: maandag 06 augustus 2018

We doen weer mee aan Boescooltuur en jíj kunt meedoen aan onze workshop ‘Stop-motion’.

Gepubliceerd op: woensdag 11 juli 2018

In het aankomende seizoen krijg je 50% korting op 4 voorstellingen bij Stadstheater De Bond.

Gepubliceerd op: vrijdag 22 juni 2018

Tijdens de Oldenzaalse Midzomernacht op 21 juni trad stadsdichter Dennis Kamst af en werd zijn opvolger, Patrick Olde Nordkamp, door wethouder Alida Renkema voor twee jaar benoemd.  De nieuwe stadsdichter is geboren Oldenzaler , 53 jaar en hij wil vooral dichten over de echte Oldenzaler, niet perse over de prominenten en over hoe Oldenzaal in de straat wordt beleefd.