NU ook: online cursussen van de Bibliotheek

Gepubliceerd op: maandag 14 november 2016
NU ook: online cursussen van de Bibliotheek

Bibliotheeklidmaatschap nu nog meer waard door gratis  online cursussen
Als lid van de Bibliotheek kan iedere volwassene, vanaf 14 november een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Bijvoorbeeld om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Of om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten te komen over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Hoe werkt het?
Op www.bibliotheek.nl/cursussen staan in totaal 30 cursussen  in de categorieën ‘Vrije tijd’, ‘Persoonlijke ontwikkeling’, ‘Computer en nieuwe media’ en ‘Gezondheid en opvoeding’ en ‘Talen’.  Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je  twee cursussen  kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig.
‘Online cursussen van de Bibliotheek’  is een pilot van 1 jaar. Na afloop van de pilot wordt deze geëvalueerd. Op basis van die evaluatie wordt er besloten of er een vervolg komt.
de Bibliotheek maakt je rijker
Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.

Ga hier naar het cursusaanbod