lezingencyclus 'de Marktstraat, het mooiste straatje van Oldenzaal'

Gepubliceerd op: dinsdag 08 augustus 2017
lezingencyclus 'de Marktstraat, het mooiste straatje van Oldenzaal'

Oldenzaal heeft een paar mooie panden, met een rijke historie, in een prachtige straat.
In het voorjaar waren er al een drietal lezingen waarbij deze gebouwen gaan letterlijk en figuurlijk open gingen. Dit succes wordt voortgezet met een  drietal lezingen in het najaar.
Alle bijeenkomsten worden gehouden op zondagmiddag van 14.30 – 16.30 uur.

In het najaar en wel op 17 september, verzorgt Ruud Olde Dubbelink een lezing over de bewoners van het Palthe-Huis.
Als laatste in de cyclus staat het J.W. Racerhuis centraal. Op 15 oktober is het opnieuw Ruud Olde Dubbelink die een lezing geeft over de bewoners en op 19 november is er een lezing annex rondleiding m.b.t. het gebouw wat ook wel bekend staat als  ’De Sociëteit’.

meer informatie en kosten
Wie meer wil weten over alle lezingen kan een folder halen bij één van de  organisatoren, namelijk de Bibliotheek, Impuls, het Palthe Huis en Vrienden van het Palthe Huis.
Deze folder is hier te downloaden.

De middagen zijn apart te bezoeken en dat kost dan € 5,00 per keer, inclusief koffie/thee.

Kaarten zijn te koop of te reserveren bij de Bibliotheek; kijk hiervoor per datum van de lezing bij 'Activiteiten'