Mijn Bibliotheek  

Laden...

Actueel nieuws

BIEB! gratis magazine vol (voor)leestips bij de Bibliotheek

Thuis lezen en voorlezen is natuurlijk erg belangrijk, maar het kan ook nog eens erg leuk zijn om daar met uw kind mee bezig te zijn!
De Bibliotheek weet dat heel goed. Ze maken ieder jaar het magazine BIEB. De nieuwste editie van BIEB magazine  is juist uit gekomen. 

 we vertellen graag hoe BIEB magazine er dit jaar uit komt te zien.

De nieuwste editie van BIEB magazine heeft als centrale thema dit jaar ‘motivatie’. 
Deze zesde editie van BIEB magazine biedt onder meer een interview met meester Bart over motivatie, een fotorapportage van basisschoolkinderen en hun favoriete boek, een mooi voorwoord van de nieuwe kinderboekenambassadeurs Hans en Monique Hagen, de leukste zoekboeken – met tips van de kleinste Bibliotheek van Gelderland, een interview met Gijs Jolink over leesplezier.
Dan is er nog de rubriek Wist je dat .. over de Bibliotheek en natuurlijk heel veel tips voor ouders: over de beste (luister)boeken, strips en over voorlezen maar bijvoorbeeld ook over het tegengaan van online pesten of het motiveren van kinderen. 
BIEB magazine is weer prachtig opgemaakt en telt in totaal 44 pagina's.
Vanaf maandag 11 september is het magazine gratis verkrijgbaar bij de Bibliotheek (op is op). Je kunt ‘m ook lezen op www.biebmagazine.nl