korting bij De Bond

Gepubliceerd op: woensdag 04 oktober 2017
korting bij De Bond

Onze leden van de Bibliotheek Oldenzaal hebben een streepje vóór; korting op diverse cursussen en lezingen die in de Bibliotheek worden gegeven, maar bijvoorbeeld ook door samenwerking met Stadstheater De Bond.

Komend seizoen levert die samenwerking een aantrekkelijke korting van 50% op,  bij een viertal voorstellingen. Ieder volwassen (18+) lid die zijn of haar pasje kan laten zien bij de kassa of bij entree van de zaal, heeft recht op één toegangsbewijs per persoon, voor de helft van het geld.

voorstellingen
Deze aanbieding is bij 4 voorstellingen van toepassing. Het betreft ‘Wij’ van Laura van Dolron op donderdag 26 oktober; op zaterdag 20 januari Hans Dorrestijn & Friends, met ‘Neurosen en andere hobby’s’; zondag 18 maart spelen Maarten Ebbers en Maria Noë ‘Oorlogsgeheimen’ en – als uitsmijter – op zondag 22 april de toneeluitvoering van het boek ‘Ma’ van Hugo Borst, gespeeld door Eric Corton.
Dubbel genieten, dus: én een avondje uit, én een aantrekkelijke korting. Vergeet niet de Biebpas mee te nemen.