Mijn Bibliotheek

Laden...

Actueel nieuws

maak uw peuter lid - Nationale Voorleesdagen

Op 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen.
Peuters en kleuters die tussen 22 januari en eind februari lid worden, krijgen een cadeautje in de vorm van een vingerpopje. Voor de eerste 20 kinderen is dat het tijgertje uit Ssst! de tijger slaapt.

Ook zijn er vingerpoppetjes van andere  'Prentenboeken van het Jaar'

In maart wordt er een exemplaar van dat boekje verloot onder alle nieuwe peuterleden!
Nieuwsgierig geworden? Breng met uw kind een bezoek aan de Bibliotheek op de Ganzenmarkt.

Op 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Tijdens deze ‘week’ die duurt van 24 januari tot 4 februari, wordt er veel aandacht besteed aan voorlezen aan jonge kinderen. Dat gebeurt bij de boekhandel, in het onderwijs, peuterspeelzalen en kinderopvang. De leesconsulenten van de Bibliotheek bezoeken diverse locaties om daar te gaan voorlezen: gezellig én goed voor de taalontwikkeling.

Poppentheater Belletje Sterk
Zondag 28 januari speelt Poppentheater Belletje Sterk  een bewerking van het ‘Prentenboek van het Jaar’ Ssst! De tijger slaapt.
De voorstelling begint om 11.00 uur en is voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar.
De deur is open vanaf 10.45 uur en de voorstelling duurt tot ongeveer 11.45 uur.
Kaartjes kosten € 4,00 voor zowel kinderen als volwassenen en zijn te koop bij de Klantenservice.
Reserveren kan hier of telefonisch op 0541 512516.