meisje achter pcMisschien kent u hem al: onze Nieuwsbrief die we vier keer per jaar verspreiden. Als u regelmatig de Bibliotheek bezoekt, ontvangt u hem beslist. U bent dan helemaal op de hoogte van alle activiteiten, nieuwtjes en van onze totale dienstverlening.

Wilt u de Nieuwsbrief per e-mail thuis ontvangen? Log dan in op onze website en wijzig uw voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Vanaf de volgende Nieuwsbrief zult u deze dan digitaal ontvangen. U kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

• Bent u lid van de Bibliotheek Oldenzaal en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Bent u geen lid van de Bibliotheek Oldenzaal en wilt u toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Bent u enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Laatste nummers

Klik hier voor de nieuwsbrief jnovember 2018

Klik hier voor de nieuwsbrief september 2018

Klik hier voor de nieuwsbrief juni 2018

Klik hier voor de nieuwsbrief maart - mei  2018

Let op: uw e-mailadres zal uitsluitend gebruikt worden om u Nieuwsberichten van de Bibliotheek toe te sturen en u kunt zich te alle tijde afmelden.