Mijn Bibliotheek

Laden...

meisje achter pcMisschien kent u hem al: onze Nieuwsbrief die we vier keer per jaar verspreiden. Als u regelmatig de Bibliotheek bezoekt, ontvangt u hem beslist. U bent dan helemaal op de hoogte van alle activiteiten, nieuwtjes en van onze totale dienstverlening.

Wilt u de Nieuwsbrief per e-mail thuis ontvangen? Log dan in op onze website en wijzig uw voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Vanaf de volgende Nieuwsbrief zult u deze dan digitaal ontvangen. U kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

• Bent u lid van de Bibliotheek Oldenzaal en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Bent u geen lid van de Bibliotheek Oldenzaal en wilt u toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Bent u enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Laatste nummers

Klik hier voor de nieuwsbrief september 2018

Klik hier voor de nieuwsbrief juni 2018

Klik hier voor de nieuwsbrief maart - mei  2018

Klik hier voor de nieuwsbrief januari 2018

Let op: uw e-mailadres zal uitsluitend gebruikt worden om u Nieuwsberichten van de Bibliotheek toe te sturen en u kunt zich te alle tijde afmelden.