Resultaten 1 - 10 van 40
GROTE boek en dvd-verkoop

We houden deze winter weer een grote ‘Boekverkoop'. Dat wil zeggen dat de verkoop niet op 1 dag plaats heeft maar gedurende de periode 22 december tot uiterlijk 5 januari.

Workshop Werken met de 3D-pen

In deze workshop maak je, je eigen 3D beeldje, sieraad of kunstwerk. Samen gaan we aan de slag met deze nieuwe techniek en je gaat naar huis met je eigen ontwerp!

Workshop Maak kennis met de Ozobot

Een workshop waar je kennis maken met programmeren door gebruik van stiften, lijnen en kleuren. Jij bepaalt wat Ozobot doet!

Workshop Maak je eigen bibberspiraal

Maak je eigen bibberspiraal.
De bibberspiraal, vast al bekend: een spannend spel waarbij je met de ring het draad niet mag raken, want dan gaat de zoemer! Maak bij deze workshop je eigen bibberspiraal.

Dirk Scheele

Leden van de Bibliotheek Oldenzaal hebben een streepje vóór; bijvoorbeeld ook door samenwerking met Stadstheater De Bond.

Cursus Android tablet Basis

Een basiscursus Samsung Galaxy Tab (ook voor andere merken tablets voorzien van Android). Beginners op internet- en emailgebied maken stap voor stap in vijf lessen kennis met de belangrijkste functies en opties.

Spreekuur computer- en smartphonegebruik.

Twee maal per maand, op de 2e en 4e woensdag, worden inloopmiddagen voor tablet- , pc - smartphonegebruik gehouden. 
Op woensdag 9 januari kunt u weer terecht.

Autisme bij meisjes

Het Autisme Info Centrum Oldenzaal organiseert op donderdag 10 januari in de Bibliotheek Oldenzaal een informatiebijeenkomst over autisme bij meisjes.

Start expositie Marjo Hesselink

Van vrijdag 11 januari 2019 t/m dinsdag 5 maart 2019 zijn de tekeningen van Marjo Hesselink - Aerts (1952) te zien in de expositieruimte van de Bibliotheek Oldenzaal.      

v.a. 15 jan.: opfriscursus Frans

We starten weer een ‘opfriscursus Frans’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Frans beter wil leren beheersen.