Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Start basiscursus Windows 10

Een cursus voor starters op internet- en emailgebied die beschikken over een Windows 10 pc of laptop.

Aan bod komen: starten met Windows en gebruik in de praktijk; gebruik van de muis/touchpad en toetsenbord; een briefje schrijven en tekst opmaken; starten met internet; versturen en ontvangen van e-mails; apps downloaden en installeren. Ook wordt aandacht gegeven aan privacy en veilig internetten/e-mailen.
Gebruikt u al wel met enige regelmaat uw computer om te internetten en/of te e-mailen, dan verwijzen u dan graag door naar onze vervolgcursus voor Windows 10.
De cursusprijs is € 70,00. Bibliotheekleden betalen € 63,00

download hier de informatiefolder