Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

v.a. 15 jan.: opfriscursus Frans

We starten weer een ‘opfriscursus Frans’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Frans beter wil leren beheersen.

De bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur op dinsdag 15, 22, 29 januari, 5, 12, 19, 26 februari, 12, 19, en 26 maart 2019.
Docent is Jimy Wiggers, leerkracht Frans aan het Twents Carmel College Lyceumstraat in Oldenzaal.

inhoud
De bestemming van de grootste groep Nederlanders die naar het buitenland op vakantie gaat, is nog steeds ‘la douce France’. En, wie kent die situaties niet: je mist net dat stukje vaardigheid om je goed in het Frans uit te kunnen drukken.
De lessen zijn dan ook vooral gericht op het ontwikkelen van spreekvaardigheid in gangbare praktijksituaties, zoals in uw vakantie of in gesprek op een mooi Frans marktje of met bewoners. De grammatica wordt op een eenvoudige manier behandeld.
De kosten bedragen € 122,50  voor niet-leden en € 110,00 voor leden van de Bibliotheek. Dit is inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.

aanmelden
In de Bibliotheek is een cursusfolder verkrijgbaar, met alle data en overige informatie. Deze kunt u ook hier downloaden

Door het aanmeldformulier in te vullen en af te geven bij de Klantenservicebalie, schrijft u zich in.

Er is een maximum van 15 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven.