Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Fantasierijke kerstverhalen

Deze ochtend zijn alle opa’s, oma’s, vaders en moeders samen met kun (klein)kinderen  van 0 tot 4 jaar, weer van harte welkom in de Bibliotheek om voorgelezen te worden én om zelf voor te lezen.

Tijdens dit uurtje lezen we met elkaar de mooiste Kerstverhalen.  De kinderen en volwassenen worden voorgelezen maar wat is er leuker en gezelliger dan ook zelf een verhaal voor te lezen aan uw (klein)kind?
Deze voorleesochtend is er één in de serie ‘Fantasrierijk voorlezen’ die rondom de jaarfeesten georganiseerd wordt. Sinterklaas, Kerst, Pasen etc., zijn ‘uitgelezen’ momenten om mooie verhalen te vertellen. Bibliotheekmedewerkers benadrukken het belang van voorlezen en het prikkelen van de fantasie van jonge kinderen. De decembermaand is hiervoor natuurlijk bij uitstek geschikt!

Kom dus gezellig samen genieten van het Kerstfeest met zijn mooie verhalen; de Bibliotheek maakt je rijker!
De sfeervolle bijenkomst begint om 10 uur en deelname aan deze ochtend is gratis.