• e-books bij Bibliotheek Oldenzaal

  Welkom! Wilt u graag digitaal lezen? Dan bent u hier aan het goede adres. Via deze pagina vindt u alle informatie over de mogelijkheden die de Bibliotheek u te bieden heeft.

  Het nieuwste aanbod, met meer dan 15.000 e-books voor bibliotheekleden, is behoorlijk uitgebreid en vindt u hier.

  Naar het e-booksplatform

 • Inloopspreekuur: ebooks

  U kunt als bibliotheeklid via het zogenaamde 'e-book platform', duizenden digitale boeken lenen en deze op uw computer, tablet of smartphone lezen. Heeft u vragen over deze service, of komt u er niet uit? Loop dan binnen bij hetSpreekuur e-books, in de Bibliotheek. 
  Medewerkers helpen u graag op weg. Vergeet niet uw eigen (opgeladen) tablet of ander leesapparaat mee te nemen en - indien al aangemaakt - uw inlogcode.

  Het Spreekuur vindt plaats op :

E-books lenen bij de bieb?

Wist je dat je met je bibliotheekpas zonder extra kosten ook e-books kunt lenen? Je hebt keuze uit meer dan 21.000 e-books. Je kunt ze lezen op een e-reader, tablet, smartphone en pc/laptop.
Helaas is de KIndle e-reader niet geschikt voor het lezen van e-books via de Bibliotheek. het bestandsformaat van de Kindle wordt niet ondersteund.

Passend Lezen

widget passendlezen

Passend lezen is lezen op jouw manier. 
45.000 gesproken boeken voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. 
Gratis voor bibliotheekleden en nu in de digitale bibliotheek. 
Omdat iedereen moet kunnen genieten van een goed boek.
passend lezen info v1

Ja, ik neem een e-books-abonnement

Koop nu je abonnement en ontdek het grote aanbod e-books van de Bibliotheek. Een e-book abonnement kost € 42,00 per jaar. Je kunt dan alleen e-books lenen.
Voor slechts € 7,00 meer (dus € 49,00 per jaar) ben je ook bibliotheeklid en kun je, naast het lenen van e-books,  ook 'gewoon' gebruikmaken van de Bibliotheek.  

E-books leen je bij de Bibliotheek

eReaders.nl

e-reader1Een website met veel informatie over digitaal lezen: nieuws, reviews, kieswijzers en nog veel meer.

 

 

 ereadersnl