Koffie & Kids: Brandveiligheid in huis

Je moet er niet aan denken dat je kindje iets overkomt. Zodra kinderen kunnen kruipen en lopen worden in de ogen van ouders de risico’s op brand en brandwonden nog groter.  Wil je weten wat je kunt doen om jouw huis voor jezelf en je kindje brandveiliger te maken, helemaal met het oog op de feestdagen? Brenda Borgers van Brandweer Twente komt hierover vertellen en beantwoordt vragen.

Meedoen

Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij Koffie & Kids. Je hoeft je niet aan te melden en kunt zo binnenlopen.

Koffie & Kids

Vind je het leuk om met je kind van 0 tot 4 jaar iets te ondernemen? Kom dan naar de Bibliotheek! Onder het genot van een kop koffie maak je spelenderwijs kennis met interessante en informatieve onderwerpen en kun je in gesprek met andere ouders en deskundigen over opvoeden en ouderschap.

Elke bijeenkomst is Loes Opvoedings-ondersteuning aanwezig voor vragen en advies over het opgroeien van je kind en is er een leesconsulent van de Bibliotheek om te vertellen over Boekstart en het plezier van samen lezen.

Datum maandag 11 december 2023
Tijd 10:30 tot 11:30 uur