boekverkoop zomer 2019

We houden deze zomer weer een grote ‘Boekverkoop'. Dat wil zeggen dat de verkoop niet op 1 dag plaats heeft maar gedurende de periode 1 juli tot uiterlijk 30 augustus
Er worden boeken voor zowel jeugd als volwassenen ter verkoop aangeboden. Vooral het aanbod van informatieve boeken is erg ruim. Ook worden er afgeschreven dvd’s en luisterboeken te koop aangeboden.

De prijzen bedragen € 1,50 voor een roman of non-fictie boek  € 0,75 voor een jeugdboek en € 1,00 voor een dvd.

bibliotheektasspeciale actie

Er zijn er speciale grote roze (bibliotheek)tassen met een bijzondere tekst beschikbaar zolang de voorraad strekt. Deze kunnen helemaal worden gevuld met zoveel afgeschreven boeken als er in de tas passen. Het geheel kost
€ 15,00 (inclusief tas)
Daarnaast zijn ook papieren bibliotheektassen te vullen; deze kosten gevuld € 9,00

Afgezien van deze actieperiode, blijft er daarna ook een doorlopende verkoop waar een selectie van de afgeschreven materialen te koop is. Deze zijn te vinden op de begane grond.