DE BIBLIOTHEEK BEPERKT GEOPEND T/M 9 FEBRUARI

Vanaf woensdag 16 december kunnen er in de Bibliotheek Oldenzaal alleen nog reserveringen opgehaald worden en boeken terug worden gebracht. Er gelden aangepaste openingstijden.

Tijdens de lockdown mogen Bibliotheken open zijn voor het ophalen en terugbrengen van boeken. Onze overige activiteiten stoppen tot en met dinsdag 19 januari.

Openingstijden t/m 9 februari 2021

Maandag t/m zaterdag: 10.00 - 14.00 uur

Bekijk hier de geldende veiligheidsmaatregelen

Reserveren

Boeken en andere materialen kunnen gereserveerd worden via Mijn Bibliotheek of via de Bibliotheek app. Zodra het item klaar ligt in Bibliotheek Oldenzaal krijg je bericht van ons.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het reserveren van boeken? Dan kun je contact opnemen via een e-mail aan  of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 - 14.00 uur via 0541 - 512 516.

Geen boetes

Ook al zijn wij gedeeltelijk geopend, wij zullen er voor zorgen dat niemand in deze lockdownperiode boetes hoeft te betalen voor de materialen die in deze periode  dienden te worden ingeleverd. De uitleentermijn van materialen wordt automatisch verlengd tot 1 maart. Dit zie je binnenkort ook terug in Mijn Bibliotheek of de Bibliotheekapp.

Activiteiten in de Bibliotheek afgelast

Alle fysieke activiteiten in de Bibliotheek tot en met 19 januari zijn geannuleerd. Heb je een toegangskaartje? Dan nemen wij contact met je op. Je hebt de keuze om het eventueel betaalde bedrag terug te ontvangen, of de activiteit op een later tijdstip bij te wonen.

E-books en luisterboeken

Onze leden kunnen op elk moment gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek. Als je geen lid bent maar toch digitaal wilt lezen kun je online lid worden. Voor de jeugd tot 18 jaar is een lidmaatschap zelfs helemaal gratis.

Vragen

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via . We proberen zo snel mogelijk op jouw bericht te reageren.

Volg daarnaast de berichten op onze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie.

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.