inloopspreekuur e-books

Heeft u vragen over ons aanbod e-books, of komt u er technisch niet uit? Loop dan binnen bij het 'Spreekuur e-books', in de Bibliotheek.animatie e book

U kunt als bibliotheeklid via het zogenaamde 'e-book platform', duizenden digitale boeken lenen en deze op uw computer, tablet of smartphone lezen. Heeft u vragen over deze nieuwe service, of komt u er niet uit? Loop dan binnen bij het   Spreekuur  e-books, in de Bibliotheek. Medewerkers helpen u graag op weg.
Vergeet niet uw eigen (opgeladen) tablet of ander leesapparaat mee te nemen en - indien al aangemaakt - uw inlogcode.
In de Bibliotheek zijn praktisch folders verkrijgbaar met een duidelijk uitleg over gebruik van e-books op de reader, tablet of smartphone.

Het Spreekuur vindt plaats in de oneven weken op dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur.

De data tot einde 2017 zijn: 12 en 26 september, 10 en 24 oktober, 7 en 21 november,  5 en 19 december.