Mijn Bibliotheek

Laden...

inloopspreekuur e-books

Heeft u vragen over ons aanbod e-books, of komt u er technisch niet uit? Loop dan binnen bij het 'Spreekuur e-books', in de Bibliotheek.animatie e book

U kunt als bibliotheeklid via het zogenaamde 'e-book platform', duizenden digitale boeken lenen en deze op uw computer, tablet of smartphone lezen. Heeft u vragen over deze nieuwe service, of komt u er niet uit? Loop dan binnen bij het   Spreekuur  e-books, in de Bibliotheek. Medewerkers helpen u graag op weg.
Vergeet niet uw eigen (opgeladen) tablet of ander leesapparaat mee te nemen en - indien al aangemaakt - uw inlogcode.
In de Bibliotheek zijn praktisch folders verkrijgbaar met een duidelijk uitleg over gebruik van e-books op de reader, tablet of smartphone.

Het Spreekuur vindt plaats in de oneven weken op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Ben u niet in de gelegenheid op dondagochtend maak dan een afspraak met:
Rene Olde Keizer: tel. 0541 512 516 of via e-mail:   of met
Anja Steenbeeke : tel. 0541 512 516 of via e-mail:

In de periode juli en augustus is er geen regulier spreekuur en kan er alleen op afspraak geholpen worden.

De spreekuur data in najaar 2018 zijn: 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 en 22 november, 6 en 20 december