Nationale bibliotheekpas

Lezen kun je overal, maar lenen ook!

nationalebibliotheekpasHebt u een bibliotheekpas? Dan is uw pas NU ook uw Nationale Bibliotheekpas! Daarmee kun je in vrijwel alle bibliotheken in Nederland terecht. Het grote gemak van overal lenen met je eigen bibliotheekpas
Deze pas werkt dus ook buiten de eigen woonplaats. Want misschien wil je af en toe ergens anders iets lenen. Gewoon omdat dit handiger uitkomt. Bijvoorbeeld in de lunchpauze, in de plaats waar u werkt, winkelt of op vakantie bent. Handig toch?
We hebben het extra makkelijk gemaakt, want terugbrengen kan ook in uw eigen Bibliotheek.

Dus: de Nationale Bibliotheekpas is geen ander pasje, het blijft gewoon de eigen bibliotheekpas. Die is vanaf nu geschikt om overal te gebruiken. Ook voor het lenen van e-books?
U hebt tenslotte al pasjes genoeg!