Mijn Bibliotheek

Laden...

computercursussen en -workshops

ComputercursussenwebversieVan januari tot en met april kunt u in de Bibliotheek weer terecht voor diverse computercursussen en – workshops voor 50-plussers.

Onze ervaren en deskundige docenten staan klaar om u met veel plezier te onderwijzen en te helpen met voorkomende computerproblemen.

Zoekt u informatie over de cursus ‘Omgaan met websites van de overheid’, klik hier
Zoekt u informatie over het  ‘Computerinloopmiddagen’, klik hier
Zoekt u informatie over  ‘Online cursussen’, klik hier

seniorweb Klik hier voor alle Seniorweb-computercursussen in de Bibliotheek Oldenzaal
 workshop  Klik hier  voor de Seniorweb computerworkshops van één of twee ochtenden in Bibliotheek Oldenzaal
 klikentik logo cmyk groot  Wilt u zelf aan de slag met een eenvoudige gratis onlinecursus dan is ‘Klik & Tik’ misschien  iets voor u.
 Per maand geven we op 2 woensdagmiddagen gratis ondersteuning om u op weg te helpen.
 Klik hier voor meer informatie over Klik&Tik’