Taal- en culturele cursussen

taal en andere cursussenIn de Bibliotheek kunt u terecht voor diverse taal- en culturele cursussen.
Ervaren en deskundige docenten staan klaar om u met veel plezier les te geven.

Uitgebreide  informatie en aanmeldingsformulieren kunt u per cursus downloaden of afhalen bij de Klantenservice.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Bibliotheek 0541512516; vraag naar Ida Linderhof of Mieke Oude Alink.

Zoekt u informatie over  ‘Online cursussen’, klik hier

Frankrijk   Opfriscursus Frans
We starten met een ‘opfriscursus Frans’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Frans beter wil leren beheersen.

Download hier de folder voor de cursus in voorjaar 2018
duitsland   Opfriscursus Duits
We starten met een ‘opfriscursus Duits’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Duits beter wil leren beheersen.

Download hier de folder voor de cursus in voorjaar 2018
italiaans cursus   cursus Italiaans voor beginners
“Buongiorno”. Een begroeting in het Italiaans opent vele deuren die anders gesloten blijven.
Het betreft 12 avonden en is geschikt voor beginners.

Deze cursus is volgeboekt; u kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst via  of telefonisch (0541 512 516)
 Spaans cursus   cursus Spaans voor beginners
“Buenos dias”. Een begroeting waarmee u menig Spanjaard een plezier zult doen.
De cursus van 15 ochtenden is bestemd voor beginners.

Deze cursus is volgeboekt; u kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst via  of telefonisch (0541 512 516)
 engelse cursus

opfriscursus Engels
Deze cursus van 10 avonden is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Engels beter wil leren beheersen.

Deze cursus is volgeboekt; u kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst via  of telefonisch (0541 512 516)

opera   operacursus
Stadstheater de Bond, Stichting Filmhuis Oldenzaal en de Bibliotheek bieden u een prachtig opera-aanbod. Samen met Ben Coelman wordt een programma samengesteld bestaande uit een cursus, filmvoorstellingen, de voorpremière en de première van  twee bekende opera’s.

meer informatie: bel 0541- 512 516 en vraag naar Ida Linderhof of Benno Strengers