Mijn Bibliotheek

Laden...

Taal- en culturele cursussen

taal en andere cursussenIn de Bibliotheek kunt u terecht voor diverse taal- en culturele cursussen.
Ervaren en deskundige docenten staan klaar om u met veel plezier les te geven.

Uitgebreide  informatie en aanmeldingsformulieren kunt u per cursus downloaden of afhalen bij de Klantenservice.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Bibliotheek 0541512516; vraag naar Benno Strengers of Mieke Oude Alink.

Zoekt u informatie over  ‘Online cursussen’, klik hier

italiaans cursus   cursus Italiaans voor beginners
“Buongiorno”. Een begroeting in het Italiaans opent vele deuren die anders gesloten blijven.
Het betreft 12 avonden en is geschikt voor beginners.

Meer informatie
Deze cursus is inmiddels volgeboekt. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst.
 Spaans cursus   cursus Spaans voor beginners
“Buenos dias”. Een begroeting waarmee u menig Spanjaard een plezier zult doen.
De cursus van 15 ochtenden is bestemd voor beginners.

Download hier de folder voor de cursus in najaar 2018
 engelse cursus

opfriscursus Engels
Deze cursus van 10 avonden is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Engels beter wil leren beheersen.

Frankrijk   Opfriscursus Frans
We starten begin 2019 met een ‘opfriscursus Frans’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Frans beter wil leren beheersen.

duitsland   Opfriscursus Duits
We starten begin 2019 met een ‘opfriscursus Duits’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Duits beter wil leren beheersen.