Resultaten 1 - 10 van 105

Vloggen is helemaal hip tegenwoordig. Diverse bovenbouwklassen in Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente doen mee aan onze boekvlogcompetitie. Uit elke klas is er een winnaar uitgeroepen. De vlogs van deze winnaars zijn hieronder geplaatst. Zij maken kans op een enorme taart voor de hele klas!

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen beleef je samen spannende avonturen en ontdek je de mooiste verhalen.

Op zondag 9 oktober 2022 vindt hét huiskamerfestival van Oldenzaal weer plaats tijdens de Week van de Amateurkunst. Huiskamers veranderen in kleine speelplekken voor intieme optreden van lokale talenten. Je kunt je nu aanmelden, als huiskamer of als artiest!

Heel veel Nederlanders geven aan dat ze graag willen lezen, alleen komt het er niet van. Gelukkig is er de zomer. Dan is er tijd. In de tuin, op het strand, aan het zwembad en – als het meezit – in de vliegtuigstoel.

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen bij je aan, spreken je op straat aan of bellen je op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.