Resultaten 1 - 10 van 16

Alle basischoolleerlingen in Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente opgelet! Maak een boekvlog en win een slagroomtaart voor je hele klas.

De Bibliotheek is gesloten t/m 6 april vanwege coronamaatregelen. Hieronder staat het antwoord op veelgestelde vragen.

Gloednieuw activiteitenprogramma van de Bibliotheek Oldenzaal: Helden & Rebellen!

Helden & Rebellen zijn van alle tijden. We kunnen niet zonder ze. Ze zijn soms dichtbij en soms ver weg in ons verleden en onze fantasie.

In de Bibliotheek Oldenzaal hebben we dit voorjaar extra aandacht voor de grote en kleine helden en rebellen van toen en nu. Het complete overzicht van activiteiten in het thema Helden & Rebellen vind je hier.

Vanaf 1 maart 2020 zijn de openingstijden van Bibliotheek Oldenzaal gewijzigd. De nieuwe openingstijden sluiten beter aan op de wensen van onze bezoekers. Zo zijn we langer geopend op donderdag en zaterdag.

Altijd al eens in een bibliotheek willen werken? Dan heb je daar nu de kans voor, want de bibliotheek Oldenzaal zoekt nieuwe vrijwilligers.

De vrijwilligers krijgen de functie gastvrouw of gastheer. Ze verwelkomen de bezoekers, wijzen hen de weg en helpen mee met het presenteren van de collectie. Mede dankzij de vrijwilligers kunnen de bibliotheekvestigingen vele uren per week geopend zijn en weten de klanten zich goed te redden.

Zaterdag 30 november om 11.00 uur komt de Sint zijn jaarlijkse bezoek brengen aan de Bibliotheek! We zijn erg verheugd dat hij ook dit jaar weer tijd voor ons vrij maakt.

De hele maand november staat de Bibliotheek Oldenzaal in het teken van Nederland Leest, met dit jaar als thema duurzaamheid. Vanaf 1 november kunt u in de Bibliotheek daarom wederom het geschenkboek ophalen.

De zomer-vakantie-periode is voor veel mensen het moment om zich te ontspannen met een boek en e-books. De Bibliotheek Oldenzaal speelt daar op in met het nieuwe Maandabonnement.