Resultaten 1 - 5 van 7

Gepubliceerd op: dinsdag 16 april 2019

Ze komen er aan: de eindexamens. De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook "Laat je niet afleiden, zet je #biebmodus aan!".

Gepubliceerd op: vrijdag 29 maart 2019

Een aantal weken geleden heeft de website van de Bibliotheek een update gehad.
De mogelijkheid bestaat dat de app ‘Bibliotheek Wise’ niet meer goed werkt op uw telefoon. Klinkt dit bekend? Niet getreurd! Dit probleem is eenvoudig te verhelpen.

Gepubliceerd op: dinsdag 19 maart 2019

Tijdens de Boekenweek zendt de VPRO van maandag 25 tot en met vrijdag 29 maart  de serie De bibliotheek uit. Programmamaker Frans Bromet en de zijnen dwalen met camera en microfoon door acht openbare bibliotheken en spreken bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. Het idee dat bibliotheken saaie instituten zijn waar je alleen komt om boeken en cd’s te lenen, blijkt totaal achterhaald: https://www.vpro.nl/programmas/de-bibliotheek.html

Gepubliceerd op: dinsdag 27 november 2018

Nieuw en toch vertrouwd; dat is deze nieuwe website.
Na vele jaren 'trouwe dienst'  zwaaien we onze oude website uit en bieden u graag deze frisse en overzichtelijke site aan.