Resultaten 1 - 10 van 77

Bibliotheek Oldenzaal krijgt een eigen Makerplaats! Dé plek waar jij kunt kennismaken met uitvinden, maken en leren tegelijk. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en wil je graag meedenken over de inhoud van de Makerplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eén van de belangrijkste social media die gebruikt kunnen worden bij het zoeken naar werk is het zakelijke platform LinkedIn. Voor wie meer wil weten, organiseert de Bibliotheek in oktober een aantal gratis online bijeenkomsten.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt.

Op sommige plekken moet je een coronatoegangsbewijs laten zien. Bijvoorbeeld in restaurants en cafés en bij sportwedstrijden. Het coronatoegangsbewijs zet je zelf op je mobiele telefoon. De Bibliotheek kan je daarbij helpen.

Zusjes Lauren (4 jaar) en Sofie (6 jaar) zijn de winnaars geworden van Vakantielezen 2021 van de Bibliotheek Oldenzaal. Woensdag 15 september ontvingen zij hun prijs.

Op dinsdag 14 september was er weer een persconferentie over het coronavirus. Bijna 13 miljoen mensen hebben een prik gekregen tegen het virus. Door de prikken neemt het aantal besmettingen met corona af. Daarom zijn minder strenge regels nodig. En mag er weer meer vanaf zaterdag 25 september.

Op donderdag 19 augustus onthulden adjunct-directeur Monic Gierveld en wethouder Alida Renkema het kwaliteitscertificaat aan de gevel van de Bibliotheek Oldenzaal. Het certificaat laat zien dat de Bibliotheek aan de belangrijke kwaliteitsnormen voldoet die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties in Nederland.

Wat als je nou eens wat meer tijd kreeg? Wat zou je dan nog eens graag willen doen?

Diverse ééndaagse scootmobieltrainingen aangeboden door de Gemeente Oldenzaal, Veilig Verkeer Nederland en Impuls.