Resultaten 1 - 10 van 35

Ben je er klaar voor? De goede voornemens voor 2021. Behalve dat we hopen allemaal zo snel mogelijk het ‘normale’ leven weer op te kunnen pakken zijn er elk jaar ook de goede voornemens. En daar willen we een handje bij helpen. We weten allemaal wel iets over de plastic soep, energie neutraal leven, geen of minder vlees en zuivel, maar hoe kun je daaraan meedoen en welke impact heeft dat eigenlijk?

De Bibliotheek Oldenzaal opent op 7 december de deuren van haar nieuwe bibliotheek in het winkelcentrum ‘In Den Vijfhoek’! En dat vieren we graag samen in gepaste vorm.

De Maand van de Geschiedenis 2020 is begonnen! Dompel je onder in het thema Oost/West en duik in het verleden. Van webinars tot wandelingen: bezoek een activiteit bij jou in de buurt en begrijp vandaag, door gisteren te ontdekken.