Resultaten 1 - 10 van 69

Op 9 augustus gaat de zomerbieb 2021 van start! Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend worden er allerlei leuke activiteiten in de Bibliotheek georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Schud jij een boeiende en wervende tekst zo uit je mouw? Heb je kennis van vormgeving? Kun je je inleven in verschillende doelgroepen en de vertaalslag maken naar diverse aansluitende communicatie-uitingen? En ben je op zoek naar een stageplek in de richting van marketingcommunicatie in de periode september 2021 t/m februari 2022?

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vragen wij je aan een aantal regels te houden tijdens je bezoek in de Bibliotheek. Met ingang van zaterdag 26 juni worden de coronamaatregelen in de Bibliotheek verder versoepeld.

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van de Bibliotheek wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?

De nieuwe beleidsperiode 2021 – 2024 staat in het teken van de Bibliotheek als motor van een vaardige samenleving. Als Bibliotheek hebben we een centrale rol om bij te dragen aan gelijke kansen voor iedereen. We willen dat iedereen actief mee kan doen in onze samenleving en zich levenslang kan blijven ontwikkelen.

We houden deze zomer weer een grote boekverkoop! Van 28 juni tot 6 augustus kun je bij de Bibliotheek afgeschreven boeken kopen.

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! In juni, juli en augustus is het tijd voor Zomerlezen.
Als je lid wordt van de Bibliotheek in deze periode krijg je een leuke strandtas cadeau! (op = op).

We hebben er lang naar uitgekeken, maar het is eindelijk zover: de Bibliotheek mag vanaf zaterdag 5 juni haar deuren weer volledig openen. We zijn ontzettend blij je weer te mogen verwelkomen!

Computers, internet. Hoe meer je jezelf er in verdiept, hoe meer vragen er komen. Veel mensen vinden het soms lastig om goed overweg te kunnen gaan met computers. Om deze mensen te kunnen helpen met hun digitale vaardigheden zijn wij op zoek naar een enthousiast iemand die deze mensen wegwijs wil maken, zowel met individuele hulp als klassikaal.