Resultaten 1 - 10 van 111

Als manager programma’s geef je leiding aan de 3 inhoudelijke programmateams: Jeugd en Onderwijs, Participatie en Zelfredzaamheid en Leven Lang Ontwikkelen. Je bent eindverantwoordelijk voor de resultaten, de teamontwikkeling, de persoonlijke ontwikkeling van de adviseurs en programmamakers en de samenhang en verbinding tussen de 3 programmalijnen.

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. De Kinderboekenweek 2022 is Gi-ga-groen!

In Bibliotheek Oldenzaal kun je vanaf nu ook boeken in het Oekraïns lenen. Dankzij een mooie donatie van de stichting 'Nood voor Nood' was het mogelijk om alle landelijk beschikbare Oekraiense titels aan te schaffen!

Je vind een selectie van deze boeken en andere informatie op een tafel bij de ingang van de Bibliotheek.

Gezondheid is onlosmakelijk verbonden met onze cultuur, opvattingen, aannames en oordelen. Wat doen we in onze cultuur dat we nergens anders ter wereld doen? Hoe stellen we onze gezondheid voorop en wat is de goede manier om dat te doen?

Op zoek naar iets om te beleven in de zomer? Kom dan naar de Bibliotheek! Tussen 15 en 26 augustus organiseren we de Zomerbieb 2022, bomvol met allerlei leuke gratis activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, samen met verschillende organisaties uit Oldenzaal.

Vertel eens. Wat betekent de bieb voor jou? Werd je er wijzer, verliefder, fantasievoller, gekker, stiller, juist luider of iets dat wij helemaal niet kunnen verzinnen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Zet het op papier, en misschien word jij de winnaar van de Bibliotheekblad Schrijfwedstrijd!