Resultaten 1 - 10 van 91

Jezelf redden op de computer, tablet of smartphone. Dat is niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. In de nieuwe zevendelige tv-serie 'Klik 'm aan' gaat presentator Daniel Godinho Veiga in verschillende Overijsselse bibliotheken in gesprek met mensen over hun digitale kennis. De eerste aflevering is vanaf donderdag 13 januari te zien op RTV Oost om 17.30 uur.

In een interview met Bibliotheeknetwerk vertellen onze collega's Anja en Dyonne uitgebreid over het MAKERLAB project en hoe de makerplaats de komende maanden zijn plek zal krijgen in de Bibliotheek.

Tijdens de lockdown blijven de Bibliotheken open. Je kunt bij ons terecht voor het lenen en inleveren van materialen en het ophalen van reserveringen. Werkplekken blijven beschikbaar, op 1,5 meter afstand. Ook blijven een aantal spreekuren beschikbaar, bijvoorbeeld voor hulp met het inplannen van een boostervaccinatie.

Binnenkort krijgen 3 miljoen Nederlanders vanaf 60 jaar en ouder een uitnodiging om een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Het maken van een prikafspraak is niet voor iedereen even makkelijk.

Schud jij een boeiende en wervende tekst zo uit je mouw? Heb je kennis van vormgeving? Kun je je inleven in verschillende doelgroepen en de vertaalslag maken naar diverse aansluitende communicatie-uitingen? En ben je op zoek naar een stageplek in de richting van marketingcommunicatie?

Als je de ander wilt overtuigen dat jij de juiste kandidaat bent voor de baan, dan moet je een goed verhaal vertellen. Tijdens de online sollicitatietrainingen die de Bibliotheek in december organiseert, kunnen werkzoekenden leren hoe ze dat kunnen doen.