Resultaten 1 - 10 van 30

De Maand van de Geschiedenis 2020 is begonnen! Dompel je onder in het thema Oost/West en duik in het verleden. Van webinars tot wandelingen: bezoek een activiteit bij jou in de buurt en begrijp vandaag, door gisteren te ontdekken.

Vanaf nu kun je direct aan de slag met online trainingen. Je hebt keus uit 28 cursussen, allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk.

Op maandag 22 juni nemen we afscheid van de Stadsdichter van Oldenzaal, Patrick Olde Nordkamp. Geen nieuwe stadsdichter dit jaar, maar wel twee weken lang elke ochtend wakker worden met woorden over het Oldenzaalse reilen en zeilen van de afgelopen twee jaar.

Altijd al eens in een bibliotheek willen werken? Dan heb je daar nu de kans voor, want de bibliotheek Oldenzaal zoekt nieuwe vrijwilligers.

Vacature 'gastvrouw / gastheer'
De vrijwilligers krijgen de functie gastvrouw of gastheer. Ze verwelkomen de bezoekers, wijzen hen de weg en helpen mee met het presenteren van de collectie. Mede dankzij de vrijwilligers kunnen de bibliotheekvestigingen vele uren per week geopend zijn en weten de klanten zich goed te redden.