Leen NU met een Maandabonnement

De zomer-vakantie-periode is voor veel mensen het moment om zich te ontspannen met een boek en e-books. De Bibliotheek Oldenzaal speelt daar op in met het nieuwe Maandabonnement.

Maandabonnement: flexibel, betaalbaar, relaxed

Deze abonnementsvorm is ideaal voor mensen die niet het hele jaar door lezen en dus ook niet voor een jaar willen betalen.
In deze tijd waarin we vooral gemak en flexibiliteit willen, minder vrije tijd hebben en een overvolle agenda, passen geen ingewikkelde abonnementen. Ook een jaarabonnement past daar niet meer bij. Daarom introduceert de Bibliotheek juist nu het maandabonnement.
Met dit maandabonnement zit  je nergens aan vast want het is elk moment opzegbaar. De betaling wordt automatisch geregeld: iedere maand een klein bedrag, namelijk maar € 4,25  per maand.
Bovendien maak je gratis gebruik van het landelijke aanbod van meer dan 22.000 e-books voor e-reader, tablet of smartphone.
En de app op de smartphone maakt alles nog gemakkelijker; van ontvangen van een inleverseintje tot verlengen en reserveren. Al die gemakken rustig nalezen? Haal de folder, download deze hier of kijk op https://www.bibliotheekoldenzaal.nl/lid-worden

Overstappen

Via deze link is het ook mogelijk om over te stappen naar een Maandabonnement. Vanzelfsprekend hebben leden die nog per jaar betalen dezelfde mogelijkheden als nieuwe. Regel het online of bij de balie. Betalen per maand is bovendien goedkoper dan het jaarbedrag!

Regels  en voorwaarden
Sommige uitleenregels veranderen per 1 juni. Op de eerste plaats om de leenvoorwaarden uniform, simpel en overzichtelijk te laten zijn. Ook om de dienstverlening binnen het Netwerk Overijsselse bibliotheken zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen. Kijk hier wat je krijgt voor € 4,25 per maand: