Sinterklaas op bibliotheekbezoek

Zaterdag 30 november om 11.00 uur komt de Sint zijn jaarlijkse bezoek brengen aan de Bibliotheek! We zijn erg verheugd dat hij ook dit jaar weer tijd voor ons vrij maakt.

welkom
Iedereen, jong of oud, wel of geen lid van de Bibliotheek is van harte welkom. De speciale stoel in onze gezellige voorleeshoek staat weer klaar. Dus kom meezingen, luister naar de verhalen van Sint of lees zelf een gedichtje of verhaaltje voor! En de Pieten hebben natuurlijk ook hun gevulde zak weer bij zich. Kortom: het wordt feest.

Lezen en voorlezen is voor ons allemaal erg belangrijk om onze fantasie en taalontwikkeling te prikkelen. Juist in de gezellige Sinterklaas tijd maken we hier volop gebruik van!

De Bibliotheek heeft veel boeken en dvd’s die kunnen bijdragen aan een geslaagde sinterklaastijd. Vele voorleesboeken en films, maar ook boeken over het maken van surprises, pepernoten, gedichten et cetera. Op de jeugdafdeling is een speciale thematafel ingericht. Deze maakt het iedereen gemakkelijk om te zien wat er op dat moment voorradig is aan boeken rondom het Sinterklaasfeest.