Nieuws uit de Bibliotheek

Bibliotheek gesloten t/m 6 april

Bibliotheek Oldenzaal is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) gesloten vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april. 

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en sluiten daarom onze deuren voor in ieder geval een periode van twee weken.

Veelgestelde vragen

Het antwoord op veelgestelde vragen over de sluiting vind je hier

Geen boetes

We zorgen ervoor dat onze klanten geen boetes krijgen doordat zij niet in staat zijn boeken te retourneren. Meer informatie hierover volgt. 

Activiteiten afgelast

Alle activiteiten, cursussen en spreekuren in de Bibliotheek zijn tot en met 6 april afgelast. 

Heb je een toegangskaart voor één van onze activiteiten gekocht? Die blijven geldig bij verplaatsing van de activiteit. Het is ook mogelijk je geld terug te krijgen. Je ontvangt bericht van ons.  

Digitale collectie

Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek

Telefonisch spreekuur

Heb je nog nooit digitaal gelezen, vind je het ingewikkeld of ben je vastgelopen? We helpen je graag verder. Elke werkdag tussen 9:00 en 12:00 kun je ons telefoonisch bereiken met al jouw vragen en helpen we je stap voor stap opweg zodat je lekker kunt blijven lezen! Je kunt ons bereiken op: 0541 - 512 516 mailen kan ook op 

Vragen

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via . Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.