Uitstel aanvragen voor aangifte Belastingdienst

Mensen die een uitnodiging hebben ontvangen om aangifte te doen, hebben hiervoor tot 1 mei 2020 de tijd. Door de omstandigheden veroorzaakt door de coronacrisis, is het denkbaar dat dit niet voor deze datum lukt. Het is mogelijk om uitstel aan te vragen tot 1 september. Dat kan ook voor iemand anders. Uitstel aanvragen kan online, schriftelijk of per telefoon en moet gebeuren vóór 1 mei.

Op de website van de Belastingdienst is meer informatie te vinden als je zelf aangifte doet of iemand anders bij de aangifte inkomstenbelasting helpt en uitstel wilt aanvragen.

Belastingspreekuren in de Bibliotheek

In de Bibliotheek organiseren we belastingspreekuren waarbij één van onze vrijwilligers je helpt bij jouw aangifte. Deze spreekuren gaan op dit moment niet door, omdat de Bibliotheek gesloten is in verband met het coronavirus.

Zodra het weer op een veilige manier mogelijk is, zullen we opnieuw belastingspreekuren organiseren in de Bibliotheek. Hou hiervoor onze website in de gaten voor informatie.