Hulp nodig bij het installeren van of vragen over de CoronaMelder?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het installeren van de nieuwe Corona-app (CoronaMelder) op je mobiele telefoon? Of heb je vragen over de CoronaMelder? De Bibliotheek helpt je verder.

De CoronaMelder is vanaf maandag 17 augustus beschikbaar. Als proef eerst in Overijssel en Drenthe. De landelijke invoering van de app is op 1 september.

De CoronaMelder is een app die door de overheid wordt gebouwd om bij te dragen aan het bestrijden en beheersen van het coronavirus. De app vormt een aanvulling op het reguliere bron- en contactonderzoek door de GGD door het afgeven van meldingen als gebruikers een verhoogde kans hebben om besmet te zijn. Door middel van de app kunnen meer en sneller potentiële besmettingen worden opgespoord. Hierdoor worden besmettingsketens doorbroken en nieuwe voorkomen.

CoronaMelder inloopspreekuren in Bibliotheek Oldenzaal

Wil je persoonlijke hulp bij het installeren van de CoronaMelder? Of heb je vragen? Kom dan langs op de inloopspreekuren. We kunnen je helpen bij het downloaden van de app en het uitleggen wat de app voor de gebruiker doet.

De CoroanaMelder inloopspreekuren zijn op:

• Vrijdag 21 augustus van 10.00-12.00 uur
  • Maandag 24 augustus van 13.30-15.30 uur