De Bibliotheek gaat verhuizen dit jaar

Het is bijna zover! In november gaat de bibliotheek aan de Ganzenmarkt verhuizen naar een nieuwe bibliotheek in De Vijfhoek!
Via de maandelijkse nieuwsflits houden wij u als lid graag op de hoogte van de laatste updates omtrent de verbouwing en verhuizing.

Stand van zaken
In augustus is de ruimte van De Vijfhoek, waarin de Bibliotheek wordt gevestigd, opgeleverd. Voor en na deze oplevering is er al veel werk verricht: de muren zijn gestuukt, de vloerverwarming is aangelegd en de betonnen ondervloer ligt erin.In augustus is de ruimte van De Vijfhoek, waarin de Bibliotheek wordt gevestigd, opgeleverd. Voor en na deze oplevering is er al veel werk verricht: de muren zijn gestuukt, de vloerverwarming is aangelegd en de betonnen ondervloer ligt erin.Informatiepunt verhuizingBent u ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe bibliotheek? In de huidige bibliotheek aan de Ganzenmarkt is er een speciaal informatiepunt ingericht om u een idee te geven hoe de nieuwe bibliotheek in De Vijfhoek eruit komt te zien.Bij dit informatiepunt houden wij u op de hoogte van de verbouwing, kunt u zien welke kleuren er worden gebruikt, hoe de vloer eruit komt te zien, wat de architect speciaal voor ons heeft ontworpen en vindt u andere belangrijke informatie.Wij zijn ook benieuwd naar uw wensen en ideeën! Weet u bijvoorbeeld een geschikte naam voor onze cursusruimtes en/of spreekkamer? Of heeft u andere wensen? Schrijf dit dan op en stop uw idee in de ideeënbus!

Bibliotheek Nieuwe StijlBibliotheek Nieuwe Stijl
Van 'collectie' naar 'connectie'

Niet alleen ons gebouw, maar ook de Bibliotheek in het algemeen is zich aan het vernieuwen. Nog steeds willen we de wereld van mensen groter maken en mensen helpen verder te komen. Hierbij draait het niet meer enkel om de boeken in de kast. De Bibliotheek wordt een plek waar iedereen naartoe wil, jong en oud. Deze plek creëren we samen met onze partners door een breed aanbod aan diverse soorten activiteiten.

Noteer in de agenda!
21 november: Laatste uitleendag in de bibliotheek aan de Ganzenmarkt.
23 november - 5 december: De bibliotheek is gesloten i.v.m. de verhuizing.
7 december: Opening nieuwe bibliotheek.
7 - 12 december: FEESTWEEK!  In deze week vinden tal van activiteiten plaats. Hierover later meer.

Hieronder een eerste inkijk in ons nieuwe pand.
Houd deze website en onze social media kanalen in de gaten voor de nodige updates!