Feest in de Bibliotheek Oldenzaal

De Bibliotheek Oldenzaal opent op 7 december de deuren van haar nieuwe bibliotheek in het winkelcentrum ‘In Den Vijfhoek’! En dat vieren we graag samen in gepaste vorm.

Gezelligheid thuis en in de Bibliotheek

December is bij uitstek de maand die draait om gezelligheid en feest. Sinterklaas met zijn gedichten en cadeaus, Kerstmis met gezellige kerstdiners en Oud en Nieuw met oliebollen en vuurwerk.

2020 zal het jaar worden waarin wij de feestdagen anders vieren dan we normaal gewend zijn. Het corona-virus houdt ons land namelijk in de greep.

Opening nieuwe bibliotheek

Desondanks hebben wij in Oldenzaal wel wat te vieren. De Bibliotheek Oldenzaal opent de deuren van haar compleet vernieuwde locatie in het winkelcentrum ‘In Den Vijfhoek’!

Uiteraard willen wij deze aangelegenheid niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom vieren we feest volgens de op dat moment geldende corona-maatregelen.

Woon bijvoorbeeld de officiële opening van de Bibliotheek bij door middel van een livestream, doe mee aan de QR-speurtocht of wordt lid van de Bibliotheek tijdens de openingsweek en geef een draai aan het cadeaurad! De openingsweek duurt van maandag 7 t/m zaterdag 12 december.

I.v.m. de verhuizing is de huidige locatie aan de Ganzenmarkt gesloten van 23 november t/m 5 december.

Feestweek

Ben je benieuwd naar het programma dat plaatsvindt in de bibliotheek? Kijk hier voor het complete overzicht van de activiteiten tijdens het thema Feest.

De Bibliotheek is op 7 december vanaf 16:00 uur geopend voor publiek.