De taalcursussen gaan weer van start!

De taalcursussen in de Bibliotheek Oldenzaal gaan weer van start!

Zelfverzekerder worden in Engels? In het Frans een kopje koffie bestellen? Of een hele nieuwe taal leren zoals Spaans of Italiaans? Het kan vanaf eind januari 2021 weer in de gloed nieuwe bibliotheek van Oldenzaal. Alle lessen zijn informeel, kleinschalig en met veel aandacht voor het leren spreken van de taal.

Tijdens de bijeenkomsten ben je vooral praktisch bezig en oefenen we gesprekken. Daarnaast maak je kennis met de cultuur van het land zoals de gewoontes en omgangsvormen en met het leven van alledag.

Welcome, bienvenido, benvenuto, bienvenue!

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de taalcursus. De meeste taalcursussen zijn gericht op mensen die de taal nog niet of weinig spreken.

De taalcursussen bestaan uit 10 lessen van 1,5 uur inclusief een korte pauze met koffie en thee. Elke cursus heeft een eigen lesmethode die past bij de docent en taal.

Kijk hier voor meer informatie over de taalcursus Frans, Italiaans, Engels en Spaans.