De taalcursussen zijn verzet naar het najaar van 2021

De taalcursussen in de Bibliotheek Oldenzaal zijn verzet naar het najaar van 2021

Vanwege de ontwikkelingen rondom het corona virus worden alle taalcursussen die voor eind januari 2021 gepland waren, verzet naar het najaar 2021.

We nemen contact op met de personen die zich al hadden ingeschreven voor een cursus in januari. Heb jij je nog niet ingeschreven? Er zijn nog plekken vrij voor in het najaar.

Welcome, bienvenido, benvenuto, bienvenue!

Zelfverzekerder worden in Engels? In het Frans een kopje koffie bestellen? Of een hele nieuwe taal leren zoals Spaans of Italiaans? Alle lessen zijn informeel, kleinschalig en met veel aandacht voor het leren spreken van de taal.

Tijdens de bijeenkomsten ben je vooral praktisch bezig en oefenen we gesprekken. Daarnaast maak je kennis met de cultuur van het land zoals de gewoontes en omgangsvormen en met het leven van alledag.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de taalcursus. De meeste taalcursussen zijn gericht op mensen die de taal nog niet of weinig spreken.

De taalcursussen bestaan uit 10 lessen van 1,5 uur inclusief een korte pauze met koffie en thee. Elke cursus heeft een eigen lesmethode die past bij de docent en taal.

Kijk hier voor meer informatie over de taalcursus Frans, Italiaans, Engels en Spaans.