Vacature: Communicatiemedewerker (24 uur p/w)

Schud jij een boeiende en wervende tekst zo uit je mouw?

Je bent een communicatieprofessional die graag en goed content verzorgt, kennis heeft van vormgeving en met gemak een tekst opstelt. Jij verzorgt de promotie van onze dienstverlening tot in de puntjes. Je bent iemand die zich kan inleven in onze doelgroepen en een vertaalslag maakt naar diverse communicatie-uitingen. Tot slot ben je niet alleen creatief, maar ook zorgvuldig.

Je werkt vlot en nauwkeurig en kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je bent collegiaal, werkt inzichtelijk en vraagt om inhoudelijke input. Je houdt overzicht en kunt goed zelfstandig werken. Je ziet het werk liggen en bent communicatief sterk.

Jij

• bent maatschappelijk betrokken en jouw hart klopt voor de wereld van literatuur, cultuur en educatie. Verder beschik je over:

• Een relevante opleiding op MBO-niveau, bijvoorbeeld in communicatie, media of journalistiek;
    • Ervaring binnen een vergelijkbare functie;
    • Kennis van Photoshop en InDesign;
    • Kennis van social media;
    • Kennis van CMS;
    • Een initiatiefrijke, pro-actieve en punctuele aanvulling op ons team.

De Bibliotheek biedt

• Een bruisende werkplek in het maatschappelijke hart van Hengelo. Daarnaast werk je ook met enige regelmaat in Hof van Twente en Oldenzaal;
    • Een tijdelijke functie tot 31 december 2021 met de intentie om te verlengen;
    • Een informele en open werksfeer;
    • Een marktconform maandsalaris op basis van schaal 6 van de CAO Openbare Bibliotheken, inschaling indicatief, afhankelijk van ervaring min. € 2.066,- en max. € 2.817,- bij 36 uur per week.

Waar ga je werken

De Bibliotheken Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal zijn klantgerichte bibliotheken waar iedereen zich welkom en thuis mag voelen. Het zijn dynamische plekken waar altijd iets te beleven valt. Dat vertaalt zich bijvoorbeeld in een gevarieerd programma met onder meer workshops, lezingen, activiteiten en exposities.

De Bibliotheken richten zich op de persoonlijke ontwikkeling van mensen en de verbetering van hun kansen in de maatschappij. Daar worden boeken en andere informatiebronnen bij ingezet, maar dat zijn slechts middelen ten dienste van het doel. En dat doel is het stimuleren van zelfstandigheid en gelijkwaardigheid, zodat iedere burger actief aan de samenleving kan deelnemen.

Je komt in dienst bij Rijnbrink: de provinciale serviceorganisatie voor de Bibliotheken in Gelderland en Overijssel. Rijnbrink biedt advies en ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering en inhoudelijk Bibliotheekwerk, en is werkgever voor 23 Bibliotheken in Overijssel en Gelderland.

Neem voor meer informatie een kijkje op www.bibliotheekhengelo.nlwww.hofbibliotheek.nlwww.bibliotheekoldenzaal.nl en www.rijnbrink.nl.

Enthousiast over de vacature?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan vóór 14 februari via de website van Rijnbrink.

Wil je meer weten, dan kun je informatie inwinnen bij Nicol Wekamp, Adviseur Marketing & Communicatie bij Bibliotheek Hengelo, bereikbaar op 06 – 83 94 76 97.

De eerste gesprekken vinden plaats op 22 en 24 februari 2021.

Wij zoeken graag zelf naar geschikte kandidaten en werken niet met recruiters of bureaus voor de invulling van deze vacature.