Bibliotheek Oldenzaal verrast met cheque

Afgelopen dinsdag is de bibliotheek aangenaam verrast door de firma Thero BV met een cheque ter waarde van €1500!

Namens alle bedrijven die hebben meegewerkt aan de verbouwing en realisatie van de bibliotheek bood Thero een bedrag aan van €1500. Interim-directeur Anke Bruggeman nam deze cheque in ontvangst. Het bedrag is bedoeld voor de nog te realiseren patio. De bedrijven sponsoren hiermee graag de bibliotheek en de Oldenzaalse gemeenschap ter ondersteuning voor de realisatie van dit mooie project.

Op dit moment is de patio nog niet ingericht, maar de bibliotheek heeft hier al mooie plannen voor. Wij hopen dat de inrichting van de patio in de loop van dit jaar gerealiseerd wordt, waar activiteiten voor jong en oud aangeboden kunnen worden.

Met dank aan:

Alex Roord Groep, Thero BV, Lammerink installatiegroep, van Benthem’s Aannemingsbedrijf en Belderink Schildersbedrijf en Vastgoedonderhoud