Of / By / For all Change Network

We zijn trots om te melden dat we ons samen met Kaliber, Humanitas Twente, Impuls en SIZ Twente hebben aangesloten bij het Of / By / For All Change Network. Dit is een wereldwijde gemeenschap van maatschappelijke en culturele organisaties. Zij gaan ons helpen het aanbod nog beter af te stemmen op de behoefte van een specifieke doelgroep.

In Oldenzaal doen we dit samen!

Hoewel het pittige tijden zijn voor iedereen, zitten we in Oldenzaal niet stil. De afgelopen tijd dwingt ons om een ​​lange, harde blik in de spiegel te werpen. In ons streven om inclusiever te worden voor de bewoners van Oldenzaal, hebben wij ons samen met Kaliber, Humanitas Twente, Impuls en SIZ Twente aangesloten bij deze wereldwijde gemeenschap. Samen met deze organisaties zetten we ons de komende 12 maanden in voor echte en duurzame veranderingen en transformatie om meer representatief te worden voor, mede gecreëerd door en verwelkomend voor JOU.

Samen luisteren we naar de Oldenzaler! Eind 2021 zullen we aansluiten met een passend programma. Wordt vervolgd! Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten!

Off by for all deelnemers