Huiswerkbegeleiding als steuntje in de rug

Het schooljaar is alweer een eindje op weg. Huiswerk maken en leren hoort daar bij, maar niet bij iedereen gaat dit vanzelf. Onderwijsbegeleiding Oost Nederland (OBON) biedt mogelijkheden om daarbij extra te helpen.

Studenten van de Universiteit Twente of Saxion helpen met het maken van huiswerk dat meegegeven wordt door de school. De begeleiders zorgen voor een rustige werksfeer, motiveren leerlingen om door te zetten, bieden structuur en zorgen voor meer zelfvertrouwen bij de leerling.

Ouders betalen naar draagkracht, maar geld mag geen belemmering zijn om mee te doen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat we gebruik kunnen maken van diverse fondsen en subsidies, waaronder Stichting Leergeld.

De begeleiding vindt op maandag* tussen 15:00-18:00 uur plaats in de Bibliotheek Oldenzaal.
In een klas zitten gemiddeld 5 leerlingen en de begeleiding is geschikt voor kinderen in de bovenbouw van het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

*Vanwege de huidige coronamaatregelen en de beperkte opening van de bibliotheek is de start van deze begeleiding tot nader order uitgesteld. Houd dit artikel in de gaten voor meer informatie.

Wil je meer informatie, kijk dan eens op de website van Stichting Onderwijsbegeleiding of bekijk het filmpje.

Leerlingen kunnen zich aanmelden via . Vermeld dan je naam, telefoonnummer en woonplaats. Stichting Onderwijsbegeleiding zal dan contact opnemen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.