Kinderboekenweek 2021

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt.

Worden wat je wil

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 van 6 t/m 17 oktober kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later! Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren.

QR-code beroepenspel in de Bibliotheek | hele Kinderboekenweek
Doe mee aan de Kinderboekenweekgame! Tijdens de hele Kinderboekenweek kun je in de Bibliotheek de Kinderboekenweekgame gratis spelen op een mobiel of tablet, door de QR-code te scannen.

Sterrin Smalbrugge | Zaterdag 9 oktober, 14:00
Ecologe en reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge, bekend van haar leerzame kinderserie Reptielengek en Expeditie Robinson, komt voorlezen uit haar kinderboeken en ze neemt een reptiel mee!

Word wat je wil | Zaterdag 16 oktober, 10:00 - 12:00
Kom in de Bibliotheek meedoen met verschillende leuke activiteiten:

• Kinderboekenruilmarkt
    Kom als echte marktkoopman je eigen boek ruilen. | 10:00 - 12:00