Enquête: onderzoek Makerplaats

Bibliotheek Oldenzaal krijgt een eigen Makerplaats! Dé plek waar jij kunt kennismaken met uitvinden, maken en leren tegelijk. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en wil je graag meedenken over de inhoud van de Makerplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij altijd al willen weten hoe 3D-printers of robots werken, kennis maken met nieuwste software of gewoon gebruik maken van allerlei gereedschap om zelf iets in elkaar te zetten? Of zie jij graag iets anders terug in onze Makerplaats?

Doe mee!

Voor dit project zijn wij benieuwd naar jouw mening. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en wil jij graag meedenken over de inhoud van Makerplaats? Klik dan hier en vul de enquête in. Wij geven drie keer een bol.com waardebon weg t.w.v. €25,00 en wie weet maak jij kans!

Binnenkort gaan wij ook starten met actieve brainstormsessies voor dit project. Dus wil jij meer inspraak hebben en denk jij graag mee met ons om Oldenzaal nóg leuker te maken? Meld je dan snel hier aan. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar

Wie zijn wij?

Asha (26) zit in het laatste jaar van Leisure & Event Management en doet haar afstudeeronderzoek binnen de Bibliotheek. Michelle (20) en Meis (20) zitten in het derde jaar van de opleiding Creative Business en lopen stage bij de Bibliotheek. Ze houden zich bezig met de activiteiten in de Makerplaats.