Talent in huis

Op zondag 9 oktober 2022 vindt hét huiskamerfestival van Oldenzaal weer plaats tijdens de Week van de Amateurkunst. Huiskamers veranderen in kleine speelplekken voor intieme optreden van lokale talenten. Je kunt je nu aanmelden, als huiskamer of als artiest!

Oldenzaal barst van het talent. Of het nu zang, dans, 'spoken word', theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is. Elk talent verdient een podium.

Na een reeks succesvolle edities vindt het festival ook in 2022 weer plaats en wel op zondag 9 oktober.

Huiskamer aanbieden of zelf optreden?

Heb jij talent en zoek je een bijzonder podium? Of wil jij je huiskamer (in- of nabij de binnenstad van Oldenzaal) beschikbaar stellen? Kijk op dan op www.talentinhuis-oldenzaal.nl voor alle informatie!

Noteer in je agenda

Het bezoeken van de optredens is gratis. De optredens duren ongeveer 30 minuten en je hebt ruimschoots de tijd om van de ene huiskamer naar de andere te gaan. Een hele middag cultuursnuiven voor nop dus! Schrijf zondag 9 oktober dus alvast in je agenda!

Over Talent in huis

Sinds 2015 zijn de 4 grote kunst-en cultuurinstellingen in Oldenzaal samen met de Cultuurmakelaar verenigd in het Platform Kunst Cultuur Oldenzaal. Het PKCO bestaat uit: Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal, Stichting Oldenzaalse Musea, Kaliber Kunstenschool en de Cultuurmakelaar.

Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten voor verschillende doelgroepen. Ook dit jaar nemen zij gezamenlijk het initiatief om tijdens de Week van de Amateurkunst een (huiskamer)festival te organiseren.