Doe mee aan de Bibliotheekblad Schrijfwedstrijd!

Vertel eens. Wat betekent de bieb voor jou? Werd je er wijzer, verliefder, fantasievoller, gekker, stiller, juist luider of iets dat wij helemaal niet kunnen verzinnen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Zet het op papier, en misschien word jij de winnaar van de Bibliotheekblad Schrijfwedstrijd!

Ga je voor een lopend verhaal of kunstig gedicht? Een eigenwijze column of persoonlijke blog? Of laat je jouw woorden liever swingen in een songtekst of rap? Doe je ding, de vorm van je tekst kies je helemaal zelf. Op basis van je leeftijd doe je mee in de groep schrijvers tot en met 16 jaar of van 17+. Iedereen mag meedoen, ook zónder lid te zijn van de bieb. Alle voorwaarden vind je op www.bibliotheekblad.nl/schrijfwedstrijd.

Meedoen

Doe mee en geef in in maximaal 1.500 hele eigen woorden antwoord op een van deze twee vragen: Wat betekent de bieb voor jou? Of: Hoe heeft de bibliotheek jouw leven veranderd?

Stuur je verhaal vóór 1 augustus naar . Dan neemt een deskundige jury onder leiding van politica Gerdi Verbeet jouw tekst mee in hun beoordeling. En misschien val je wel in de prijzen! De winnaars uit beide leeftijdsgroepen krijgen tijdens de uitreiking in november in ieder geval een mooie award en een prijs ter waarde van 1.000 euro.