Nieuws uit de Bibliotheek

Bibliotheek Hengelo zoekt een nieuwe huurder!

Bibliotheek Hengelo zoekt een nieuwe huurder!

Bibliotheek Hengelo zoekt een nieuwe huurder voor een deel van de eerste etage in haar centrumlocatie aan de Beursstraat. Het gaat om de ruimte van de Hengelose stadsredactie van de Twentsche Courant Tubantia, die daar al kantoor houdt sinds de oplevering van het gebouw in 2006. De redactie vertrekt per 1 juli a.s. naar het Balengebouw in Enschede en dan komt de ruimte vrij voor verhuur.

Moderne kantoorruimte

De moderne kantoor- en vergaderruimte is ruim 110 m2 groot, met alle noodzakelijke voorzieningen, veel natuurlijke lichtinval en de ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Ook is de publieke ruimte van de bibliotheek toegankelijk via een loopbrug. 

Aantrekkelijke locatie

Het pand bevindt zich op een aantrekkelijke locatie, vlakbij het station en het stadscentrum. Directeur-bestuurder Frederique Westera hoopt op wederom een huurder voor een langere periode, waarmee kan worden samengewerkt.

Interesse?

Naast medewerkers van de bibliotheken in Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal, huisvest het kantorencomplex de lokale omroep 1Twente in Hengelo. Verder heeft deze locatie begin vorig jaar het goedlopende lunchcafé STOET verwelkomd als tevreden huurder. Binding met de activiteiten van de bibliotheek is mooi, maar niet noodzakelijk.

Meer weten? Neem contact op via: www.bibliotheekhengelo.nl/contact.