Nieuws uit de Bibliotheek

Dit zijn de BiebBuddies!

Dit zijn de BiebBuddies!
Vorige week was de ontknoping van het grote geheim in de Bibliotheek!

Was jij er niet bij maar wil je toch graag weten wat er is gebeurd?

Toen de Bibliotheekcaris kortgeleden het boek op de grond liet vallen en het met een flinke knal helemaal donker werd in de Bibliotheek, zijn Bib en Lio uit het boek gevallen. Sindsdien hebben ze zich verstopt in de Bibliotheek. Maar in verstoppen zijn Bib en Lio niet zo goed. Overal lagen rommeltjes en boeken verdwenen steeds weer van hun plek. Onze bibliothecaris heeft Bib en Lio toen ondekt en ze hebben afgesproken dat ze -als ze hun rommel opruimen- in de Bibliotheek mogen blijven wonen.

Wie zijn de BiebBuddies?

Bib & Lio zijn lief, stoer, rommelig en enorm nieuwsgierig. Ze zijn dol op lezen, kletsen, sport en dieren. Eigenlijk zijn ze dus zoals jij en ik. Je kunt veel over Bib en Lio ontdekken. Maar Bib en Lio vinden het ook erg leuk om jou te leren kennen. Kom je gauw eens langs in de Bibliotheek?

BiebBuddiepas en paspoort

Bib en Lio geven alle kinderen die lid zijn van de Bibliotheek een super mooie BiebBuddies-Bieb-pas en een BiebBuddie-paspoort. In dat paspoort kun je stickers sparen; stickers van Bib en Lio verkleed in een bepaald genre. Welke buddie vind jij het leukst? Je mag zelf bepalen waar je welke sticker plakt, zo krijg jij jouw eigen unieke paspoort. En de BiebBuddie-Bieb-pas geeft toegang tot alle boeken in de Bibliotheek en korting op leuke activiteiten die we in de Bibliotheek organiseren, de pas is helemaal gratis voor kinderen.