Wij zijn Bibliotheek Twente!

De bibliotheken Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal werken al enige tijd samen, maar we hebben elkaar ook op papier het jawoord gegeven. Vanaf nu zijn wij daarom Bibliotheek Twente!

Gloednieuwe website

Vanaf vandaag kun je onze prachtige nieuwe website ontdekken op bibliotheektwente.nl. Vanaf nu kun je dus ook op die plek reserveren en verlengen zoals je gewend bent, en blijf je op de hoogte van nieuwe aanwinsten, activiteiten, spreekuren en het laatste nieuws.

> Bekijk onze gloednieuwe website via www.bibliotheektwente.nl!

Volg ons op social media

Maar dat is niet alles! Om op de hoogte te blijven nodigen we je uit om onze gloednieuwe social media kanalen te volgen. Je vind Bibliotheek Twente nu ook op Facebook, Instagram, X en LinkedIn. We kunnen niet wachten om met jullie in contact te komen en samen een nieuw avontuur te beginnen.