Computercursussen en workshops najaar 2019

Voor welke leeftijd?: 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen: Cursussen, Activiteiten
Thema: Hobby en vrije tijd

Op zoek naar een leuke computercursus of -workshop?

Bibliotheek Oldenzaal vindt het belangrijk dat iedereen zich digitaal kan redden. Of het nu gaat om de eerste kennismaking met het werken op een computer of om een training in een specifiek programma: wij zorgen ervoor dat u digitaal vaardiger wordt!

Voor wie?
Voor iedereen die vanaf de basis meer wil weten over het werken met computers en tablets.

Omschrijving
In de Bibliotheek-agenda staan alle cursussen en workshops die binnenkort van start gaan vermeld. De meeste computercursussen worden in samenwerking met Seniorweb gegeven. Eén van de beginnerscursussen die een goede basis geeft in het gebruik van computers is de cursus Digisterker.

Meer informatie

Wilt u meer weten over computercursussen? Of telefonisch inschrijven? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of aanmelden, bel: 0541 512516 en vraag naar Amee Bakker of Mieke Oude Alink.