Taalcursussen

Voor welke leeftijd?: 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen: Cursussen, Activiteiten
Thema: Hobby en vrije tijd, Kunst en cultuur, Onderwijs
Locatie en service: Bibliotheek Oldenzaal

In de Bibliotheek kunt u terecht voor diverse taalcursussen.

Ervaren en deskundige docenten staan klaar om u met veel plezier les te geven.
Uitgebreide  informatie en aanmeldingsformulieren kunt u per cursus downloaden of afhalen bij de Klantenservice.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Bibliotheek 0541512516; vraag naar Maartje Kamps of Mieke Oude Alink.
of mail:

italiaans cursus   cursus Italiaans voor beginners
“Buongiorno”. Een begroeting in het Italiaans opent vele deuren die anders gesloten blijven.
Het betreft 12 avonden en is geschikt voor beginners.

Kijk voor meer informatie in ons 'Programma' en zoek dan naar de betreffende cursus. Afhankelijk van de vraag wordt de cursus 1 of 2x per jaar gegeven.
Deze cursus is inmiddels volgeboekt. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst.
 Spaans cursus   cursus Spaans voor beginners
“Buenos dias”. Een begroeting waarmee u menig Spanjaard een plezier zult doen.
De cursus van 15 ochtenden is bestemd voor beginners.

engelse cursus

opfriscursus Engels
Deze cursus van 10 avonden is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Engels beter wil leren beheersen.

Frankrijk   Opfriscursus Frans
We starten begin 2019 met een ‘opfriscursus Frans’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Frans beter wil leren beheersen.
Meer informatie

Afhankelijk van de vraag wordt de cursus 1 of 2x per jaar gegeven.

duitsland

Opfriscursus Duits
We starten begin 2020 met een ‘opfriscursus Duits’ van 10 avonden. Deze cursus is bestemd voor iedereen met een opleiding op minimaal MAVO-niveau, maar die de middelbare school al enige tijd achter zich heeft gelaten en het Duits beter wil leren beheersen.
Meer informatie

Afhankelijk van de vraag wordt de cursus 1 of 2x per jaar gegeven.

arabisch

Cursus Arabisch
De Arabische taal is één van de meest gesproken talen ter wereld. Door een beginnerscursus Arabisch te volgen, stel je jezelf in staat verstaanbaar te maken in ten minste 25 landen.
We bieden daarom vanaf 20 februari een cursus Arabisch aan. In de lessen leer je het "Modern Standaard Arabisch” (het MSA). MSA wordt gebruikt in boeken, kranten, nieuwsberichten en televisie-uitzendingen.