E-Books

Voor welke leeftijd?: 4-12 (basisschool kids), 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen: Spreekuren, E-books

E-Books | Kies uit 21.000 e-books voor tablet, smartphone, e-reader, pc of laptop.

De e-book-collectie van de ‘online Bibliotheek’ waarmee we als lokale Bibliotheek samenwerken bestaat uit ruim 21.000 e-books. Het assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe e-books. Het betreft een ruime keuze van romans, spannende thrillers, informatieve boeken, jeugdboeken tot en met boeken in andere talen.

Voor wie?
Toegang tot de e-book-collectie is voor leden van de Bibliotheek die graag lezen op een tablet, smartphone, e-reader, pc of laptop.

Omschrijving
De e-books mag je 3 weken lenen. Maximaal heb je 10 e-books tegelijkertijd in je bezit. Je kunt e-books lenen en lezen op tablet of smartphone, e-reader, pc of laptop. We maken geregeld afspraken met uitgevers over nieuwe e-books.

Kies uit 21.000 e-books via de Online Bibliotheek
Nog geen abonnement op de Bibliotheek? Word vandaag nog lid.
Alleen e-books lenen? Dat kan ook met een online Bibliotheekabonnement

spreekuur
Heeft u vragen over ons aanbod e-books, of komt u er technisch niet uit? Loop dan binnen bij ons binnen bij het 'Spreekuur e-books',
Het Spreekuur vindt plaats in de oneven weken op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. (In de periode juli en augustus is er geen regulier spreekuur en kan er alleen op afspraak geholpen worden).
Ben u niet in de gelegenheid op dondagochtend maak dan een afspraak met:
Rene Olde Keizer: tel. 0541 512 516 of via e-mail: of met
Anja Steenbeeke : tel. 0541 512 516 of via e-mail: