E-Books

Voor welke leeftijd?: 4-12 (basisschool kids), 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen: Spreekuren, E-books

E-Books | Kies uit 21.000 e-books voor tablet, smartphone, e-reader, pc of laptop.

De e-book-collectie van de ‘online Bibliotheek’ waarmee we als lokale Bibliotheek samenwerken bestaat uit ruim 21.000 e-books. Het assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe e-books. Het betreft een ruime keuze van romans, spannende thrillers, informatieve boeken, jeugdboeken tot en met boeken in andere talen.

Voor wie?
Toegang tot de e-book-collectie is voor leden van de Bibliotheek die graag lezen op een tablet, smartphone, e-reader, pc of laptop.

Omschrijving
De e-books mag je 3 weken lenen. Maximaal heb je 10 e-books tegelijkertijd in je bezit. Je kunt e-books lenen en lezen op tablet of smartphone, e-reader, pc of laptop. We maken geregeld afspraken met uitgevers over nieuwe e-books.

Kies uit 21.000 e-books via de Online Bibliotheek
Nog geen abonnement op de Bibliotheek? Word vandaag nog lid.
Alleen e-books lenen? Dat kan ook met een online Bibliotheekabonnement

spreekuur
Heeft u vragen over ons aanbod e-books, of komt u er technisch niet uit? Loop dan binnen bij ons binnen bij het 'Spreekuur e-books',
Het Spreekuur vindt plaats in de oneven weken op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Ben u niet in de gelegenheid op dondagochtend maak dan een afspraak met:
Rene Olde Keizer: tel. 0541 512 516 of via e-mail: of met
Anja Steenbeeke : tel. 0541 512 516 of via e-mail: