E-Books downloaden

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 4-12 (basisschool kids), 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Spreekuren, E-books

Lekker lezen, waar je ook bent

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je met jouw lidmaatschap ook e-books lenen.

• Keuze uit bijna 30.000 titels van romans, jeugdboeken tot en met spannende thrillers
  • Je kunt tot 10 titels tegelijk lenen
  • Uitleentermijn: 3 weken
  • Onbeperkt verlengen

Je leent e-books op de landelijke website Online Bibliotheek. Daarvoor maak je eenmalig een account aan met je pasnummer (beginnende met 541 of 2541) en je wachtwoord. Na inloggen kun je beginnen met lenen.
Nog geen abonnement op de Bibliotheek? Word vandaag nog lid.

Instructiefilmpjes

Er zijn handige instructiefilmpjes die je helpen bij het aanmaken van een account en het lenen en lezen van een e-book.

Wil je lezen op een e-reader? Klik hier

Wil je lezen op je tablet of smartphone? Klik hier

Meer hulp nodig?
Heeft u vragen over ons aanbod e-books, of komt u er technisch niet uit? Loop dan binnen bij ons binnen bij het 'Spreekuur e-books',
Twee maal per maand, in de oneven weken op  woensdag, worden inloopmiddagen voor tablet- , pc - smartphonegebruik gehouden. Tijdens dit spreekuur vindt ook het E-bookspreekuur plaats.

Ben u niet in de gelegenheid op woensdagmiddag maak dan een afspraak met:
Rene Olde Keizer: tel. 0541 512 516 of via e-mail: of met
Anja Steenbeeke : tel. 0541 512 516 of via e-mail: