Programma | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Digisterker

Steeds vaker moeten we overheidszaken online regelen. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Bij de cursus Digisterker helpen we u op weg! Leer omgaan met de digitale overheid.

Een verhuizing doorgeven, indienen van de belastingaangifte en het gebruiken van een DigID. Het zijn voorbeelden van overheidszaken die u tegenwoordig online moet regelen. Ook kunt u te maken krijgen met de Berichtenbox van de overheid en met begrippen als zorgtoeslag en regelhulp. En wist u dat u uw rekeningen bij uw ziektekostenverzekeraar alleen nog kunt inzien als u met uw DigID werkt?

In samenwerking met SeniorWeb geeft Bibliotheek Oldenzaal de cursus 'Digisterker': leer omgaan met de digitale overheid.

Deze cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten waarin u in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat. De hierbij behorende data zijn: 21 en 28 januari en 4 februari.

Datum vrijdag 21 januari 2022
Tijd 10:00 tot 12:00 uur